Zepp Zilla

            Zepp Zilla's Ladies Event  op 7 november 2012

            bij Dekker partycentrum te Zoetermeer; lees binnenkort meer!

 

Home

Webshop

Oude kennis

Het metaal koper

FAQ

Contact

BraderieŽn

Distributeur worden?

Thuispresentatie

Forestsoap Zuid-Holland

Zoek in de stad op Energetix

 

    Astrid Rietveld

 

 KvK Haaglanden 51595923

  twitterbutton.nl

Stijlvolle sieraden met een bijzondere werking!

Energetix magneetsieraden

Door het dragen van Energetix sieraden kunnen we ons lichaam sterker maken en het gevoel van welzijn verhogen. Reeds duizenden jaren worden magneten voor therapeutische doeleinden gebruikt.

De stijlvolle sieraden van Energetix bevatten neodymium magneten die in 100 jaar slechts 1% van hun kracht verliezen. Het bloed neemt de energie op die de magneet uitstraalt. De energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes extra energie. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en zijn beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezend vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich, afvalstoffen worden beter afgevoerd en pijnverlichting wordt ervaren.

Om ervoor te zorgen dat de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten dient u 1,5 Š 2 liter water per dag te drinken.

Magneettherapie, waarom juist nu? 

De moderne mens heeft nogal wat te verwerken. Stress, slecht/ongezond eten, weinig bewegen en straling (mobiele telefoon, computer, magnetron enz.) tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en overbelasting van de bijnieren zijn het gevolg.

Resultaat:

De magneet sieraden zorgen voor meer energie, betere doorbloeding en betere persoonlijke balans. De werking zal voor elke persoon anders zijn. U kunt dit vergelijken met genezingsprocessen in de reguliere geneeskunde.

Waarschuwing:

Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken. Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Ook in de eerste drie maanden van de zwangerschap worden magneetsieraden afgeraden, wanneer men nog nooit magneten heeft gedragen.

Heeft u vragen?  Neem contact op via email.