Zepp Zilla

 

         FAQ's

 

Home

Oude kennis

Het metaal koper

FAQ

Contact

Distributeur worden?

Thuispresentatie

 

Astrid Rietveld

 

 KvK Haaglanden 51595923

  twitterbutton.nl

Hoe lang duurt het voordat het magnetische sieraad gaat werken?

Sommige mensen merken al binnen enkele dagen de positieve werking. Bij anderen duurt het soms iets langer, 2 tot 3 weken. Het is zeer individueel en hangt van verschillende factoren af. De aard van de klacht en ook de geschiedenis van de klacht zijn bij iedereen anders. In het algemeen is het eerste signaal dat het sieraad werkt een verhoging van uw energie en een beter algemeen welbevinden.

Heeft de magneet therapie bijwerkingen?

In uitzonderlijke gevallen kan er een licht gevoel van onbehagen gevoeld worden. Dit stopt direct wanneer het sieraad alleen overdag gedragen wordt. De werking van de magneten heeft dan al zijn invloed gehad op de klachten. Na enige tijd kan het sieraad dan ook weer ’s nachts gedragen worden.

Waarom merk ik geen verandering?

Bij magneet therapie (en ook bij bijna alle andere gezondheidsbevorderende therapieën) is het bijzonder belangrijk veel te drinken. 2 liter water per dag is wat wij u minimaal aanraden. Magneet therapie is niet bedoeld om alleen zo nu en dan toe te passen. Vooral in het begin is het belangrijk dat u uw armband alleen af doet bij het douchen of zwemmen. Als u al energiek bent en geen bijzondere klachten heeft zult u mogelijk bewust geen veranderingen merken. De magneet therapie werkt echter ook beschermend tegen de schadelijke invloeden van mobiele telefoons en o.a. ook tegen de vervuiling (elektro smog) van huishoudelijke apparatuur en computers. De magneet therapie en het dragen van magnetische sieraden kunnen klachten voorkomen. Het gebruik van mineralen en vitaminen bevorderen, evenals de magneten, ook de gezondheid. LET WEL! Wanneer u ernstige, hardnekkige medische klachten heeft, moet u zichzelf altijd onder medische behandeling stellen. Als u drager bent van een pacemaker raden wij u het gebruik van magneet therapie ten zeerste af. Zwangere vrouwen in de eerste 3 maanden van de zwangerschap moeten eerst een arts raadplegen.

Kan ik de armband omhouden bij het douchen en baden?

Alle sieraden zonder kristallen of zirkonia’s of andere stenen kunt u bij het baden en douchen gewoon omhouden. Sieraden met stenen, kristallen en zirkonia’s kunnen beter niet in contact komen met water en zeep dit i.v.m. de verlijming van de stenen. Als u baadt in de zee of zwembad raden we u aan alle sieraden af te doen, dit i.v.m. o.a. de vergulding. Chloor en zout zouden uw sieraden kunnen aantasten.

Hoe doe ik mijn armband het beste om?

Om de magnetische armband model “classic” om te doen, buigt u eerst voorzichtig de band uit door aan beide uiteinden tegelijk te trekken. Dan schuift u de band om het smalste stuk van uw pols, draait de band een kwartslag en drukt hem dan weer voorzichtig dicht. De opening van de armband dient aan de onderzijde te zitten. U kunt de armband net zo strak aandrukken als u wilt, bijvoorbeeld zoals een horloge.

Vooral de rekbare armbanden zijn makkelijk om en af te doen. Let wel, zij zijn niet elastisch! Als u ze te ver uitrekt om ze aan/af te doen zullen ze hun vorm verliezen. U kunt ze gemakkelijk om/af glijden door ze binnenste buiten te draaien, hierdoor hoeft u ze niet extra uit te rekken.

Hoe lang blijven de magneten werken?

De Neodymium magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking. (Neodymium verliest slechts 1% van zijn kracht in 100 jaar)

Moet ik mijn Energetix sieraden altijd dragen?

U kunt uw sieraden dag en nacht dragen, veel mensen doen ze eenvoudig nooit af. U kunt ook besluiten ze alleen overdag of alleen ’s nachts te dragen. Magneet therapie is een natuurlijke therapie en iedereen reageert anders op zijn werking. Doet u wat u zelf als prettig ervaart.

Moeten de sieraden de huid raken?

Nee, dat is door de kracht van de magneet niet noodzakelijk. De magneet beïnvloed uw bloedcirculatie, hoe meer bloed er stroomt door het magneetveld des te groter zullen de effecten zijn. De bloedcirculatie is het best in de pols en de hals, daarom werken armbanden en kettingen ook zo goed. Door de oorlel stroomt minder bloed daarom zijn de oorbellen van Energetix meer als ondersteuning te dragen. Het kan geen kwaad meerdere sieraden tegelijk te dragen.

Moet de armband op een puls punt zitten?

De magneet beïnvloed uw bloedcirculatie, hoe meer bloed er stroomt door het magneetveld des te groter zullen de effecten zijn. De bloedcirculatie is het best in de pols en de hals, daarom werken armbanden en kettingen ook zo goed. Door de oorlel stroomt minder bloed daarom zijn de oorbellen van Energetix meer als ondersteuning te dragen. Het kan geen kwaad meerdere sieraden tegelijk te dragen.

Kan ik de magneet dragen naast mijn horloge?

Ja, de magneten zijn alleen van invloed op uw horloge als ze rechtstreeks gedragen zouden worden op het klokje. Als de sluiting van uw magneet sieraad aan de onderzijde van de pols zit hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken.

Kan mijn pols groen worden als ik een armband met koper draag?

Het komt voor dat bij sommige mensen de huid groen verkleurt, dit is een natuurlijke reactie van het koper op de zuurgraad van de huid. Dit is echter een goed teken, het betekent dat de kopermineralen afgegeven worden aan het lichaam en ze via de huid in de bloedbaan komen. Koper werkt ontstekingsremmend en heeft een positief effect bij mensen die lijden aan reuma en artritis. Het afgeven kan per dag wisselen. De groene oxidatie kan eenvoudig met water en zeep afgewassen worden. Een groot deel van de Energetix collectie is niet met koper gemaakt. Ook zijn niet alle designs geschikt om van koper te maken (te zacht).

Hoe sterk zijn de magneten in de Energetix producten?

Iedere armband heeft een kracht van 1200 Gauss. (De eenheid is vernoemd naar de Duitse natuurkundige Gauß die zorgde voor nieuwe kennis over magnetisme) De magneten zijn Noordpoolgericht op het lichaam. In Japan beveelt men bijvoorbeeld minimaal 500 Gauss aan bij magneet therapie om een aantoonbaar resultaat te behalen. Ervaring heeft geleerd dat een veel hogere sterkte, langdurig gedragen, bij sommige mensen een onaangenaam gevoel kan geven. Enkele van de Energetix sieraden zijn 2400 Gauss en zijn bedoeld om slechts tijdelijk extra effect geven.

Aan welke pols moet ik mijn armband dragen?

Omdat de doorstroming in beide polsen gelijk is, zou er geen verschil hoeven zijn. Toch kunt u zelf uitproberen of u een verschil bemerkt. In de oosterse medische wetenschap gaat men ervan uit dat het lichaam asymmetrisch is. We sluiten niet uit dat er een verschil kan zijn. In iedere pols vinden we tenslotte ook verschillende meridianen en acupunctuurpunten.

Hoe kan het zijn dat een magnetische armband de pijn in de knie kan verlichten?

De magneten verbeteren de zuurstof opname in het bloed en zorgen er ook voor dat de afvalstoffen efficiënter uit het bloed kunnen. De magneet beïnvloed de bloedomloop simpel omdat het ijzer in het bloed de magnetische kracht naar zich toe trekt en meeneemt de bloedbaan in. Afvalstoffen verlaten via de ontlasting en urine het lichaam. Het kan zijn dat u tijdelijk vaker naar het toilet gaat. Door de energieke doorbloeding kan het lichaam nu effectiever zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen in het lichaam transporteren, naar alle lichaamsdelen, ook naar de knie. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. (een aspirine, komt na het slikken ook daar waar de pijn bestreden moet worden)

Wat is het verschil met een regulier therapie?

Het is een natuurlijke therapie, weinig belastend voor het lichaam en eenvoudig uit te voeren, u hoeft het slechts te dragen. De therapie werkt direct op de verbetering van de bloedsomloop. Bij aanhoudende klachten altijd een arts raadplegen!

Garantie en service

U kunt de producten ongedragen en in originele verpakking binnen 14 dagen terugsturen.